Twee maal internationaal brons voor Paulien Bos

Als besluit van dit succesvolle wedstrijdseizoen, deden Tessa Schrijver en Paulien Bos mee aan het "Fame SVOD Open". Dit aansprekende toernooi werd alweer voor de elfde keer gehouden in Deventer, dit keer met sporters uit twaalf landen.

Tessa en Paulien kwamen allebei uit in de categorie senior 1e divisie en enkele concurrenten kwamen zelfs voorheen uit in de eredivisie. Beiden moesten aan het eind van dit goed verlopen seizoen dus goed presteren, en dat lukte.

Tessa heeft dit jaar een mooie groei doorgemaakt en bewees dat door van de 35 deelnemers heel knap 15e te worden. Als ze tweehonderdste punt meer had weten te scoren, dan zou ze zelfs de allroundfinale hebben bereikt.

Ook voor Paulien was op de eerste wedstrijddag de marge met de prijswinnaars flinterdun. Ze scoorde allround een 4e plek en kon het podium als het ware met haar vingertoppen aanraken. Daardoor turnde ze de dag erna extra gemotiveerd tijdens haar twee behaalde toestelfinales. Zowel op brug als balk werd het een dik verdiende bronzen medaille.