TTL’s “Prutrace XXL” super finale Sportweek

Alle voorbereidingen voor de laatste dag van de Langedijker Sportweek betaalden zich uit in een geweldige finale: de Prutrace XXL, georganiseerd door TTL. Initiatiefnemers en drijvende krachten achter dit evenement, Dirk Snip en Brenda van Utteren, hadden enorm veel werk verzet om nieuwe en uitdagende spellen neer te zetten. De weergoden werkten ook mee, want na een regenachtig begin van de week was het zonnig en droog.  

 

In de categorieën kids, jeugd en volwassenen deden totaal 39 teams mee. Begeleid door Jacqueline Peijnenburg en Mirella Wagenaar veroverde ons jeugdteam deze laatste dag een 2e plek na de drakenbootrace, het kussengevecht, de dominobalk, stockcar trekken, het brandweerspel, de prutrace en het polsstok springen. In het eindklassement leverde dat een 3e plaats op voor het topteam met Alissa Derksen, Carmen Hanrath, Jessie van Aanholt, Cynthia Jong, Bas Insing, Jenmar Wit, Renza Wit, Eef Dekker, Owen Wit en Manon Wit. Doris Beers kon helaas door een onfortuinlijke armblessure niet deelnemen.

 

Voor onze kids was al snel duidelijk dat ze het zouden afleggen tegen de oudere deelnemers van de andere teams. Ze kwamen uiteindelijk als laatste over de streep, maar hadden elke dag veel plezier gehad dus daarmee was de Sportweek al geslaagd voor Amy Luinge, Vince Luinge, Daniek Wit, Roos Bak, Sam Ottenhof, Floor Keining, Jolein Leek, Lynn Koster, Isa Brink, Jeppe Rootlieb, Fem Rootlieb en Senne vd Meer.

 

Nadat alle deelnemers hun plaatsen kenden en de prijzen waren uitgereikt, kon het feest beginnen. Dat werd een waardige afsluiting van de Prutrace XXL en de Langedijker Sportweek 2019.  

 

We bedanken alle vrijwilligers en onze sponsors! Het werd dankzij hen een unieke dag en wie weet staan we volgend jaar weer op het terrein van ijsbaan De Volharding met een 2e editie van de Prutrace XXL.