TTL geweldig uit de startblokken

De eerste wedstrijden van het seizoen zijn altijd een belangrijke test om te zien wat er mogelijk is. Voor Turn Totaal Langedijk pakten beide toernooien van afgelopen weekend geweldig uit.

In Amsterdam, bij de Pupillen 1 N3, werd Alissa Derksen eerste dankzij haar hoogste dagscore op vloer. Alicia Berglund sloot meteen aan met zilver. De concurrentie was helaas net iets te zwaar voor Floor van Stenis, maar Alissa (als 3e) en Alicia (10e) kunnen zich gaan voorbereiden op de districts- en de halve finale NK. Deze doorstroming werd ook behaald door eerstejaars junior 3e divisie Myrthe Huibers. Ze draaide heel sterk en werd 3e van de 54 meisjes.

Bij de senioren 2e divisie had TTL drie turnsters aan de start. Paulien Bos werd met een megahoge brugscore eerste, ruim voor de concurrentie. Teamgenoot Tessa Schijver werd 11e en Marit Vlug turnde ondanks een aangepast programma een sterke meerkamp (14e). Vooral op balk blonk het trio uit. Paulien en Tessa stelden met hun resultaten de doorstroming veilig.

 

Tegelijkertijd turnden de heren hun districtsfinale in Beverwijk. Het leverde maar liefst drie keer brons op, namelijk voor Tim van Utteren (1e divisie instap), Joris Goudsblom (3e divisie instap) en Roel Abbo (3e divisie pupil).