Topscore jongens bij thuiswedstrijd

Zaterdag 17 februari werd voor de jongens de derde competitiewedstrijd gehouden van het rayon West-Friesland. Tijdens deze thuiswedstrijd in onze sportzaal Mayersloot kwamen alle groepen aan bod in twee aparte wedstrijden en alles verliep perfect volgens schema. Voor iedere categorie waren er individuele prijzen te winnen. Van de tien deelnemende TTL’ers ging uiteindelijk maar liefst de helft met een prijs naar huis.

In de categorie benjamin 19 haalde Sam Ottenhof een tweede plaats. Willem Teun Schotten werd daar heel knap 6e en dat was dichter bij het podium dan de plaats doet vermoeden. Tussen plek twee en zes zat namelijk slechts zeventiende punt. Teamgenoot Feza Callistan eindigde op de 9e plaats.

Bij de instap 18 mocht Jeppe Rootlieb de bronzen plak ophalen. Luuk Rootjes haalde net geen medaille, hij werd vierde.

De instap 17 leverde ook voor Hidde Kuitert een bronzen plak op. Ook daar was opnieuw een vierde plek, dit keer voor Hidde Dirilce. Senne v.d. Meer (7e) en Ytse Molenaar (10e) maakten het TTL-kwartet in deze categorie vol.

Bij de pupillen 16 tenslotte was er goud en zilver te verdelen. Joris Goudsblom trok aan het langste eind en scoorde goud. Het bleek een spannende strijd tussen beide turners want met slechts ééntiende verschil was het zilver voor Jurre Bakker.