Superstart jongens in rayon en district

Vlnr Roel Abbo (leiding), Sen Knijn, Jonah vd Meer, Finn Pieterse,
Senne vd Meer en Kayne Jongenburger (leiding)

Elf jongens van TTL draaiden dit seizoen in Alkmaar hun eerste wedstrijd voor het rayon West-Friesland. Begeleid door Roel Abbo en Kayne Jongenburger en met jurylid Joost Gootjes werden meteen fraaie successen geboekt.

Zo werd het bij de pupillen niveau 15 een “clean sweep”: na de puntentelling was het podium volledig eigendom van Turn Totaal. Hidde Kuitert won goud dankzij goed uitgevoerde moeilijke oefeningen. Youri Alders en Senne van de Meer sloten aan met zilver en brons en Jeppe Rootlieb sloot meteen aan met zijn 4e plaats.

Instappers niveau 18 Willem Teun Schotten en Finn Pieterse draaiden een vrijwel foutloze wedstrijd. Beiden scoorden hetzelfde aantal punten en daarmee het zilver. Sen Knijn volgde direct met zijn vierde plaats.

Sepp Quadvlieg, benjamin niveau 16, kwam tot de 4e positie. Op hetzelfde niveau maar dan in de leeftijdsklasse Instap turnde Sam Ottenhof zich geconcentreerd naar een 3e plek. Hij draaide een week later in Beverwijk ook nog zijn 1e districtswedstrijd die tevens meetelt voor kwalificatie van het Nederlands Kampioenschap. In een deelnemersveld van 30 turners resulteerde dat in een zeer knappe 6e plaats.

Bij de benjamins niveau 18 tenslotte eindigden Goos Veldman en Jonah van de Meer op een zeer verdienstelijke 9e en 10e plaats.