Superscore turners voor thuispubliek

In thuishaven Mayersloot deden 11 turners van Turn Totaal Langedijk mee aan de Rayoncompetitie. Het was georganiseerd als een Jokercup-toernooi, waarbij elke sporter vooraf kon gokken op welk toestel hij z’n juryscore wilde verdubbelen. Een tot de laatste stoel gevulde zaal toeschouwers zag dat maar liefst zeven van de elf een plek op het podium bemachtigden.

 

De drie goudhaantjes waren Luuk Rootjes (instap 18), Jeppe Rootlieb (instap 17) en Joris Goudsblom (pupillen niveau 16). In deze laatste categorie werd het zelfs een “clean sweep” met TTL’ers Youri Alders (zilver) en Hidde Kuitert (brons). Ook Kick Dillo (5e) en Ytse Molenaar (6e) draaiden een goed toernooi.

Zilver was verder weggelegd voor Sam Ottenhof (instap 18), waar Willem-Teun Schotten een 5e plek scoorde. Het jonge talent Sepp Quadvlieg (benjamin) werd 3e en bij de instap 17 haalde Arron Bakker met een 4e positie nét geen ereplaats.

 

Foto :

Boven v.l.n.r.: Stefan van der Vliet, Hidde Kuitert, Kick Dillo, Arron Bakker, Willem-Teun Schotten, Ytse Molenaar en Roel Abbo.

Tweede rij: Jeppe Rootlieb, Youri Alders, Sepp Quadvlieg, Sam Ottenhof, Luuk Rootjes en Thomas Marcus.

Vooraan: Joris Goudsblom.