Succescoach Kris Balder zwaait af

In Kris Balder’s laatste lesgeefweek kwamen “zijn” sporters en veel ouders in sportzaal Mayersloot bij elkaar om hem te bedanken voor twintig jaar inzet met als resultaat: veel plezier én veel medailles.

Enkele weken geleden werd Kris al door zijn oudere huidige en ex-sporters verrast met een feestavond. Dit keer waren de jongere turners aan de beurt. Ze overhandigden een mooie groepsfoto van zichzelf. Daarnaast kreeg de afscheid nemende hoofdcoach cadeaus, kaarten met een persoonlijk bericht plus een ingezameld bedrag. Voor dit laatste, werd voorgesteld door één van de ouders, kon hij misschien als goedmakertje een weekendje weg met zijn gezin.

Kris sluit vanaf de oprichting van TTL een bijzonder succesvolle episode af als hoofdtrainer. We kunnen hem niet genoeg bedanken voor de unieke manier waarop hij dit heeft gedaan en we wensen hem alle goeds toe voor de toekomst! We hebben er alle vertrouwen in dat in zijn voetsporen de lijn wordt voortgezet door Boy Kuiper, Thomas Marcus en Stefan van der Vliet.

Kris blijft gelukkig nog wel verbonden als actief sporter en begeleider bij onze op nationaal A-niveau uitkomende trampolineploeg.