Onze topverkopers in het zonnetje

Op maandag 11 september waren de beste tien verkopers van onze “Palingen & Makrelen”-actie uitgenodigd in zaal Mayersloot. De opbrengst van deze succesvolle actie was geweldig, zeker als je in aanmerking neemt dat het pas voor de eerste keer werd georganiseerd.

Het succes was vooral te danken aan de inzet van onze bijna honderd lopers en hun “loopouders”. De bedoeling was dat er prijzen klaarstonden voor de top-3, maar gezien het schitterende resultaat werd er zelfs aan de top-10 een fraaie beker uitgereikt.

Op de foto ziet u (vooraan vlnr): Cynthia Jong, Jairah Bakker, Alicia Berglund, Roos Bak, Timo Veldt, Shardé Maria en Senne vd Meer. Op het podium daarachter vlnr een 2e plek voor Tim van Utteren, dan 1e Bas Insing en 3e Roel Abbo. Ze kregen allemaal een verdiend warm applaus. Allemaal van harte gefeliciteerd en de fraaie prijzen staan nu ongetwijfeld te glimmen op een mooie plek!

Tenslotte willen we beide deelnemende bedrijven bedanken: “Palingrokerij Vlug” voor hun kwaliteitsproduct en de mede-organisatie. En “Dirk Snip Sportprijzen” die de actie bedacht, de prijzen beschikbaar stelde én fanatiek meehielp bij alle stappen in de uitvoering.