Veel applaus voor dansdemo “Weekend”

Na een vol jaar slijpen en schaven in Broek op Langedijk en Sint-Pancras was het zaterdag 15 juni eindelijk zover. Alle dansers van TTL stonden enthousiast en ook wel een beetje gespannen in de coulissen voor hun optreden in De Binding.

 

Rond het thema “Weekend” werd een enorm gevarieerd programma gedanst, waarbij alle groepen meerdere nummers naar voren brachten. Licht, geluid en fotodecor waren dik in orde en Schoon producties verzorgde de video-opnamen. De vrijwilligers achter de schermen zorgden er ook voor dat alles soepel verliep. De theaterzaal was tot aan de laatste stoel bezet en dat zorgde voor een topsfeer met warm applaus na elk van de 21 optredens. De laatste dans van alle deelnemers bij elkaar vormde een mooie gezamenlijke afsluiting, waarna de docentes Simone Nugteren, Danique Schermer en Nienke de Koning terecht werden toegejuicht.

 

Na deze happening mogen de dansers hun lesweken voor de zomervakantie nu in stijl afsluiten door hun vrienden en vriendinnen uit te nodigen om gezellig mee te doen.