Districtszilver voor Indy Jongenburger en Annelotte Vagevuur

In Amsterdam werd de afsluitende districtsfinale gehouden voor de turnsters in de categorieën D1 en D2. Indy Jongenburger, eerder al regiokampioene, veroverde bij de Instap D1 het zilver dankzij een uitstekende vloer en sprong.  Tessa Meijer (17e) en Amy Bruurs (20e) draaiden ook naar beste vermogen.

Bij de pupillen 1 D2 kwam de eerdere winnares bij de regiowedstrijd, Daniek van der Helm, goed voor de dag. Ze was met name sterk op vloer en haalde allround een 13e positie.

Pupil 1 D1 Annelotte Vagevuur opende goed op vloer en behaalde bij haar afsluitende toestel balk de 2e score van de wedstrijd. Dit telde op tot een verdiende zilveren plak voor de meerkamp.

Bij de jeugd1 D1 tenslotte legde Cynthia Jong beslag op de 23e plaats.

Trainster Femke Mienes was dik tevreden met deze resultaten en ze blikt zeer trots terug op een uiterst geslaagd seizoen.

Voor Paulien Bos stond de Ahoy Cup in Rotterdam op het programma. Vanwege haar zilver in de 2e divisie senioren moest ze daar aantreden in de zware 1e divisie en dat deed ze met verve. Met name haar solide balkoefening zorgde voor de 12e plek in het eindklassement.

 

Foto: Annelotte Vagevuur